Gamepad-uri pentru victorii răsunătoare

Așezați-vă și bucurați-vă de experiența completă de gaming cu noile gamepad-uri Canyon! Brandul Canyon a introdus primăvara aceasta două controllere de gaming “3 în 1” CNS-GP4, conectate prin fir, și CNS-GPW6, prin wireless.

Datorită motoarelor de vibrație încorporate a noilor gamepad-uri, vă puteți bucura de experiența completă a jocului, simțind fiecare explozie, coliziune sau prăbușire.

News8_920x520px_EN

O caracteristică distinctivă a gamepad-ului cu fir CNS-GP4 e reprezentată de modurile de foc automat și funcțiile de declanșare dublă, care sunt ușor de instalat pe butoane. Aceste caracteristici sunt indispensabile pentru jocurile de tip shooter, precum și pentru alte jocuri dinamice.

Controller-ul wireless CNS-GPW6 poate funcționa neîntrerupt timp de 8 ore, de la o distanță de 10 metri și este echipat cu buton de accelerare Turbo Fire pentru jocurile shooter dinamice.

Suprafața ambelor gamepad-uri, mânerele de cauciuc, forma clasică și butoanele cu design standard oferă confort maxim pe parcursul sesiunilor extinse de gaming. Gamepad-urile sunt compatibile cu majoritatea PC-urilor, precum și cu majoritatea consolelor moderne de gaming.

Modele:
CNS-GP4 – gamepad cu fir
CNS-GPW6 – gamepad wireless

Despre Canyon Gaming
Canyon Gaming este o linie de produse care include tastaturi, gamepad-uri, mouse și alte accesorii create pentru jucători. Dispozitivele sunt alegerea perfectă pentru cei care sunt în căutare de design unic și funcționalități extinse la prețuri accesibile.