Canyon susține un eveniment important de muzică electronică din Regiunea Ural, Rusia

În luna mai 2017, Canyon a fost sponsorul principal al celui mai mare festival de muzică electronică “Mekhanika” din Yekaterinburg. Inițiativa a fost susținută de 5 lanțuri de magazine retail: Svyaznoy, Eldorado, Nord, RBT, Interface. Parteneriatul a fost susținut de o amplă campanie media.

Mekhanika Festival

“Mekhanika” este cel mai mare festival de muzică electronică din regiunea Ural, Rusia – un spactacol grandios de sunet, lumini și efecte vizuale. La cea de-a 10-a ediție a strâns peste 10.000 de spectatori. Peste 70 de DJ, mulți dintre aceștia de talie mondială, au participat în cele 7 locații ale festivalului. Spectatorii festivalului sunt tineri din mediul urban, în pas cu moda, interesați de ultimele tendințe, dornici să facă parte din experimente creative sau în care să se poată exprima liber.

Mekhanika Festival

Anterior acestui eveniment, toți cei care au achiziționat produse Canyon din magazinele partenere pentru suma minimă de 1000 ruble rusești, au primit un bilet gratuit la festival. Brandingul Canyon a fost vizibil în toate locațiile evenimentului, pe scenele și construcțiile din cadrul festivalului.  Astfel sloganul “Fii diferit! Fii în pas cu tendințele!” a devenit adevăratul motto al evenimentului.