Mouse-ul Wireless Canyon nu necesită baterii!

Primăvara, 2016. Brandul Canyon a prezentat noul mouse ultra-ușor care funcționează fără baterii.

Probabil că vi s-a întâmplat ca mouse-ul dumneavoastră să se oprească în mijlocul unei zile de lucru. Și, bineînțeles că a fost nevoie să înlocuiți bateriile! Cu mouse-ul Canyon CNS-CMSW7, această situaţie nu se va mai repeta, pentru că dispune de o mini baterie reîncărcabilă. Poate fi alimentată în orice moment prin portul USB al calculatorului sau la priză. Dacă lucrați 8 ore pe zi, bateria ar trebui să țină 2 săptămâni.

News5_920x520px

Acest mouse este ultra-ușor și portabil, cântărește doar 40 de grame. Forma ergonomică și suprafața plăcută la atingere a mouse-ului îl fac ușor de ținut și menevrat întreaga zi de lucru. În plus, dispozitivul este dotat cu senzor de sensibilitate între 800, 1200 sau 1600 DPI, aspect care îmbunătățește semnificativ lucrul pe ecrane mari sau două monitoare.

Sunt incluse totodată un micro receptor USB și cablu pentru încărcare și conectare la calculator.

Modele:

CNS-CMSW7R – roșu
CNS-CMSW7G – gri

Despre Canyon
Canyon este un brand modern, cu stil, cu prezență internatională, care include în portofoliu accesorii PC multimedia și mobile pentru tânăra generație. Punând la dispoziția tinerilor o serie largă de produse de înaltă calitate, Canyon îi ajută să fie în pas cu tendințele, indiferent de momentul zilei sau de locul unde se află.